Odamızdan Çeyrek Asır Ödül Töreni

Odamızdan Çeyrek Asır Ödül Töreni

Odamız bünyesinde 25 yılını dolduran emektar üyeler, düzenlenen törenle ile onurlandırıldı.

Odamız yönetim kurulu başkanı Nuri Arslan ve Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ’in ev sahipliğinde düzenlenen programa Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Odamız yönetim ve meclis üyeleri, 25 yılını doldurmuş üyeler ve aileleri katıldı. 

Üyelerimizin bölge ekonomisine yapmış olduğu değerli katkılarından dolayı teşekkür konuşması yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı, “Nazilli Ticaret Odası Ödül Törenine katılımlarınızla şeref verdiniz. Hepinizi Ticaret Odası Yönetim Kurulu adına saygıyla selamlıyorum. Bu akşam burada toplanmamıza vesile olan, uzun süredir faaliyetlerine devam eden üyelerimize, teşekkür plaketlerini takdim etmek için bir araya geldik. Üyelerimiz arasında 30 yılı, 40 yılı, 50 yılı hatta 60 yılı geride bırakan şirketler, işletmeler ve kooperatifler var. Hepsini ayrı ayrı kutluyor ve tebrik ediyorum. Bir işletmeyi uzun süre ayakta tutmak, onu geliştirmek, iktisadi engellere, acımasız rekabet ortamına rağmen, büyütmeye çalışmak ve en önemlisi bir marka haline getirebilmek inanın kolay bir şey değil. Çalışmayı çok seveceksiniz, ticari hamlelerinizi, doğru zamanda yapacaksınız, ilerisi için doğru tahminleriniz olacak ve en önemlisi insanı seveceksiniz. Beşeri ilişkileri iyi olmayan bir girişimcinin ticari hayattaki başarısının ancak tesadüflere bağlı olduğuna inanıyorum. İşte bizde, birbirimizi dinledik, birbirimizi anladık, öteki diye bakmadık. Farklılıklarımıza, farklı düşüncelere ve inançlara saygı gösterdik. Kimseye ayrım yapmadık. Sonuçta ayrılık değil, birlik ve beraberlik hâkim oldu. Nazilli Ticaret Odası, bu demokratik yapısı sayesinde, müteşebbislerimizin en güçlü sesidir. Sizlerden aldığımız güçle sesi olmaya devam edecektir. Her gün halkımızın içinde olan, piyasaları en iyi bilen, ülkemiz gerçeklerini yakından takip edenler, işte buradaki müteşebbislerdir. Bu nedenle, odamızın en önemli günlerinden birini yaşıyoruz. Burada bulunan üyelerimizin katkıları, yönetim, meclis ve komite üyelerimizin gayretleriyle, kurumsal hizmet kapasitemiz her yıl daha da gelişti. Odamız, reel sektörümüzün asli hizmet merkezi haline geldi. Bu sayede bölgemiz inşallah daha çok yatırım, üretim, ihracat ve istihdam kazanacak. Tüm bunları, el birliği, gönül birliği, akıl birliğiyle başardık. Biraz sonra odamıza ve bölgemiz ekonomisine hizmetlerde bulunan üyelerimize fazlasıyla hak ettikleri “plaketlerini takdim edeceğiz. Kıymetli emekleriniz, her zaman minnet ve takdirle anılacaktır.” dedi. 

Allah, bu ülke için emek veren, alın teri döken herkesin başarılarını daim kılsın. Bu düşüncelerle sözlerime son verirken, değerli üyelerimize bu ödüllerini sunacak olmaktan, büyük onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kendilerine daha uzun yıllar sağlıklı, başarılı ve bol kazançlı bir iş hayatı dileyerek hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” şeklinde konuştu.  

Türkçe
Sohbete Başla
1
Yardım lazım mı?
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?